Old Bear zakmessen kopen

Old Bear messen zijn ongekend populair. Niet alleen binnen Europa, maar ook (ver) daarbuiten. Dit komt allereerst door de kwaliteit. Wanneer je een Old Bear zakmes koopt, kun je hier jaren mee vooruit. Daarbij komt dat de messen licht van gewicht zijn. Hierdoor kun je messen van dit merk makkelijk met je mee dragen. Een ander groot voordeel van Old Bear messen is dat ze voorzien zijn van een speciale blokkering. Je hebt slechts één hand nodig om de blokkering te (de)activeren, waardoor het mes makkelijk in gebruik is.

Ben je enthousiast geworden? Dan wil je zelf misschien wel een Old Bear mes kopen. Neem in dat geval eens een kijkje in het assortiment van DailyGear. In onze webshop vind je namelijk allerlei verschillende zakmessen van dit merk. Bestel je een product mes bij ons? Dan heb je standaard 30 dagen bedenktijd. Bovendien brengen wij geen verzendkosten in rekening als je voor meer dan 70 euro bestelt en in Nederland, België of Duitsland woont. Bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur geplaatst worden, verwerken wij dezelfde dag nog. Hierdoor duurt het nooit lang voordat je een Old Bear mes in huis hebt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geschiedenis van Old Bear

Waar sommige messenmerken al ontzettend oud zijn, is Old Bear nog een relatief nieuwe speler op deze markt. Het merk zag namelijk ‘pas’ in 2015 het levenslicht. Old Bear werd opgericht om het 90-jarig bestaan van het Italiaanse Antonini Knives te vieren. Het merk zelf mag dan nog relatief jong zijn, maar het moederbedrijf is al sinds jaar en dag actief op de messenmarkt. Antonini Knives houdt zich namelijk al sinds 1925 bezig met de productie van (zak)messen. Dit gebeurt allemaal vanuit Maniago, de messenhoofdstad van Italië. Doordat Old Bear profiteert van de kennis en kunde die binnen Antonini Knives aanwezig is, zijn de messen van dit merk van hoogwaardige kwaliteit.

Groot en divers assortiment Old Bear messen

De vraag naar Old Bear messen is de laatste jaren alsmaar groter geworden. Dit komt vooral doordat meer en meer mensen de kwaliteit van een Old Bear zakmes ontdekken. Ben je zelf op zoek naar een nieuw zakmes? Dan wil je misschien een mes van Old Bear kopen. Neem in dat geval zeker een kijkje in ons assortiment. DailyGear heeft namelijk een groot en divers assortiment Old Bear zakmessen.

DailyGear heeft inmiddels een groot en divers assortiment Old Bear messen. Dit komt vooral doordat dit merk van ieder ontwerp meerdere versies op de markt brengt. Hierdoor heb je als consument iets om uit te kiezen. Dit valt je snel genoeg op als je een blik op het assortiment Old Bear messen van DailyGear werpt. Er zit overigens niet alleen verschil in het ontwerp, maar ook in de kleur van de handgreep. Hierdoor is er bij ons voor iedereen wel een geschikt Old Bear zakmes te vinden.

Voordelen van een Old Bear mes

Als je al eens eerder een Old Bear mes gehad hebt, hoeven we jou niet meer te overtuigen. Je hebt zelf immers de vele voordelen van dit merk al ontdekt. Wanneer je voor het eerst overweegt om een Old Bear zakmes te kopen, twijfel je misschien nog of dit het juiste mes is. Om jou over de streep te trekken, zetten we hier de grootste voordelen van een Old Bear mes op een rijtje.

 1. Hoogwaardige kwaliteit
  Old Bear en kwaliteit gaan hand in hand. Dit komt doordat dit merk onderdeel is van Antonini Knives. Doordat dit bedrijf al jarenlang gespecialiseerd is in de productie van (zak)messen, weten zij precies waar een goed zakmes aan moet voldoen. Koop je een mes van Old Bear? Dan hoef je de komende jaren niet opnieuw op zoek naar een zakmes. Bij normaal gebruik beleef je namelijk jarenlang plezier aan Old Bear messen.
 2. Licht van gewicht
  Zoek je een zakmes voor Everyday Carry (EDC)? Dan is een mes van Old Bear een goede keuze. Eén van de grote voordelen van dit merk is dat de messen die zij produceren licht van gewicht zijn. Het lemmet is zeer dun uitgeslepen en de handgreep is gemaakt van gelamineerd hout. Hierdoor heb je vaak niet eens in de gaten dat er een Old Bear mes in je broek- of jaszak zit.
 3. Makkelijk en veilig blokkeringsmechanisme
  Wanneer je een zakmes niet gebruikt, berg je hem waarschijnlijk op in je jas- of broekzak. Het is niet wenselijk dat het mes hier ineens openklapt, want hierdoor kun jij je verwonden. Koop je een Old Bear mes? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Old Bear zakmessen hebben namelijk een makkelijk en veilig blokkeringsmechanisme. Voor het vergrendelen heb je bovendien maar één hand nodig. De messen van dit merk kun je bovendien ontgrendelen met één hand.
 4. Duurzame producent
  Koop je een mes van Old Bear? Dan houd je rekening met het milieu. Dit merk streeft namelijk naar een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Bij de productie van nieuwe messen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook de manier van produceren heeft weinig impact op het milieu. Zo worden de messen grotendeels met de hand gemaakt in plaats van met machines.

Online Old Bear messen kopen bij DailyGear

Zoals je hierboven kon lezen, hebben Old Bear messen flink wat voordelen. Ben je overtuigd? Dan wil je zelf misschien wel een zakmes van Old Bear kopen. Wat dat betreft ben je bij DailyGear aan het juiste adres. Ons assortiment omvat namelijk een groot aantal messen van dit merk, waardoor er voor jou ongetwijfeld ook een geschikt zakmes tussen zit. De Old Bear messen die wij verkopen zijn stuk voor stuk inklapbaar, waardoor je ze veilig op kunt bergen. Bovendien betaal je bij DailyGear niet onnodig veel voor Old Bear messen.

Het grote assortiment en de scherpe prijs zijn niet de enige redenen om Old Bear messen te kopen bij DailyGear. Wij zorgen er namelijk ook voor dat jij jouw bestelling binnen de kortste keren in huis hebt. Bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur geplaatst worden, verwerken wij dezelfde dag nog. Hierdoor heb jij jouw Old Bear mes vaak binnen een paar dagen al in huis. DailyGear levert bovendien niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Wanneer je in Nederland, België of Duitsland woont, betaal je bovendien geen verzendkosten als je voor meer dan 70 euro bestelt. Reden genoeg om direct Old Bear messen te bestellen in de webshop van DailyGear!