Wapenlampen kopen bij DailyGear

Enig resultaat

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze lamp geschikt om op wapens te bevestigen. Het is raadzaam om een wapenlamp te kopen als je regelmatig in het donker met een wapen op pad gaat. Niet gek dat deze lampen onder meer veel gebruikt worden binnen de politie en het leger. Wil je ook zo’n lamp kopen? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk verschillende wapenlampen kopen.

Het grote assortiment is één van de redenen om jouw wapenlamp te kopen bij DailyGear. Toch is dit niet de enige reden. Zo leveren wij onze wapenlampen niet alleen binnen Nederland en België, maar binnen heel Europa. Ook mensen uit het buitenland kunnen dus wapenlampen kopen bij DailyGear. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij jouw wapenlamp snel in huis hebt. Wapenlampen die op werkdagen voor 14:00 uur besteld worden, verwerken wij namelijk dezelfde dag nog. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje in ons assortiment.

161,-
Op voorraad

Voordelen van een wapenlamp

Ben je niet in het bezit van een wapen? Dan heeft het niet veel zin om een wapenlamp te kopen. In dat geval kun jij je beter richten tot de zaklampen of hoofdlampen van DailyGear. Wapenlampen zijn namelijk bedoeld om te bevestigen op een wapen. Doordat zo’n lamp over een speciaal systeem beschikt, bevestig je hem binnen een handomdraai op jouw wapen. Hierdoor creëer je binnen de kortste keren licht in de duisternis met een wapenlamp.

Een tweede voordeel van de wapenlampen van DailyGear is dat ze te bevestigen zijn op vrijwel ieder wapen. Dit komt doordat een groot aantal van onze wapenlampen voorzien is van meerdere systemen om de lamp aan het wapen te bevestigen. In ons assortiment kom je namelijk verschillende wapenlampen tegen met zowel een aansluiting voor een Picattiny-rail als voor een Glock-rail. Wij verkopen ook wapenlampen die geschikt zijn voor een Weaver-rail. Vrijwel ieder wapen is tegenwoordig voorzien van minimaal één zo’n rail, waardoor je jouw wapenlamp binnen een handomdraai bevestigt.

Je koopt een wapenlamp uiteraard niet alleen maar omdat deze makkelijk te bevestigen is. Nee, want ook na bevestiging heb je baat bij zo’n lamp. Zodra je de lamp bevestigd hebt, kun je hem gebruiken. Je schakelt de wapenlamp in met een simpele handeling. Onze lampen zijn zowel geschikt voor rechtshandige als voor linkshandige schutters. Doordat wapenlampen een grote reikwijdte hebben, zorgen ze voor veel licht in het donker. Hierdoor valt een potentieel doelwit sneller op en bovendien zie je waar je loopt. Extra bijkomstigheid is dat je beide handen vrij hebt om jouw wapen te bedienen. De lamp zit immers vast op het wapen, waardoor je hem niet in jouw hand hoeft te houden.

Wapenlamp met laser

DailyGear verkoopt diverse wapenlampen. Een aantal van deze lampen is voorzien van een ingebouwde laser. Als je jouw wapen veelvuldig in het donker gebruikt, kun je het beste zo’n wapenlamp kopen. Waarom? Omdat het dankzij de laser een stuk eenvoudiger wordt om in het donker te richten. Grote voordeel van de laser in een wapenlamp is dat je deze niet met het blote oog kunt zien. Hierdoor heeft jouw doelwit niet in de gaten dat je een laser op hem richt. Je kunt de laser overigens zowel afzonderlijk van als gelijktijdig met het normale licht van een wapenlamp gebruiken. Gebruik je jouw wapen vooral voor tactische doeleinden? Dan is een wapenlamp met laser aan te raden.

5 tips die van pas komen bij een wapenlamp kopen

Ben je overtuigd van de voordelen? Dan wil je zelf mogelijk wel een wapenlamp kopen. In dat geval ben je bij DailyGear aan het juiste adres. Doordat wij een groot aantal wapenlampen verkopen, vind je het misschien lastig om te bepalen wat de beste wapenlamp is. Ga vooral niet over één nacht ijs, want dan krijg je mogelijk snel spijt van jouw keuze. Om dit te voorkomen, zetten wij hier 5 tips op een rijtje die van pas komen bij wapenlampen kopen.

 1. Manier van bevestigen
  De wapenlampen van DailyGear worden geleverd met verschillende bevestigingssystemen. Helaas is niet ieder systeem geschikt voor ieder wapen. Kijk daarom goed welk systeem je nodig hebt voordat je besluit een wapenlamp te kopen. We maken onder meer onderscheid tussen een Picatinny-, Glock- en Weaver-rail. Koop pas een wapenlamp als je zeker weet dat het bevestigingssysteem geschikt is voor jouw wapen;
 2. Reikwijdte
  Met een wapenlamp is het belangrijk dat je voldoende zicht hebt in het donker. Kijk daarom goed naar de reikwijdte van de lamp voordat je tot aankoop overgaat. Veel mensen denken dat iedere wapenlamp even ver schijnt, maar dat is niet het geval. Bij DailyGear kun je wapenlampen kopen met verschillende reikwijdtes;
 3. Brandduur
  Een wapenlamp is ideaal als je regelmatig een wapen gebruikt in de schemer of in het donker. Uiteraard is het niet wenselijk als deze lamp na enige tijd uitvalt. De brandtijd is daarom ook een belangrijk aandachtspunt bij een wapenlamp kopen. Net als de reikwijdte verschilt ook de brandtijd per lamp. Weet je nu al dat je de lamp meerdere uren achtereen gebruikt? Koop dan een wapenlamp met een lange brandduur;
 4. Waterbestendigheid
  Omdat een wapenlamp vrijwel altijd buiten gebruikt wordt, kan deze blootgesteld worden aan water. Zo komt het ongetwijfeld weleens voor dat je de wapenlamp in een regenbui gebruikt Daarom doe je er goed aan ook naar de waterbestendigheid van de lamp te kijken. DailyGear verkoopt plenswaterdichte wapenlampen, maar ook wapenlampen die volledig waterdicht zijn. Wat de beste wapenlamp is, hangt van de situatie waarin je de lamp gebruikt;
 5. Laser
  Eerder in deze tekst haalden we al aan dat je bij ons ook een wapenlamp met laser kunt kopen. Niet alle wapenlampen zijn voorzien van een laser. Vraag jezelf daarom goed af of je een laser nodig hebt. Twijfel je? Dan kun je het beste een wapenlamp kopen met laser. Je kunt de functie dan inschakelen als je deze nodig hebt, waardoor je niet direct een nieuwe wapenlamp hoeft te kopen.

Prijs van een wapenlamp

Zoals je mogelijk al wel gezien hebt, lopen de prijzen van onze wapenlampen nogal uiteen. Zo kun je bij ons een wapenlamp kopen voor iets meer dan 100 euro, maar wij verkopen ook wapenlampen voor een paar honderd euro. Dit prijsverschil wordt veroorzaakt door de kwaliteit van de lamp. De duurdere wapenlampen van bijvoorbeeld Olight zijn vaak voorzien van een laser en hebben meestal een grotere reikwijdte. Toch kun je bij ons ook gerust een goedkope wapenlamp kopen. Al onze wapenlampen zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit.

Wapenlamp kopen bij DailyGear

DailyGear heeft een groot en divers assortiment wapenlampen van topmerken zoals Olight. Zo verkopen wij lampen met verschillende bevestigingssystemen en in diverse kleuren. Ook verschillen onze wapenlampen in prijs van elkaar. Hierdoor kan iedereen bij ons een geschikte wapenlamp kopen. Is ons ruime assortiment voor jou niet voldoende om een wapenlamp bij ons te bestellen? Dat kunnen wij ons voorstellen. Gelukkig geniet je ook nog van diverse andere voordelen als je een bestelling bij ons plaatst.

Bestel je jouw wapenlamp op werkdagen voor 14:00 uur? Dan verweken wij deze dezelfde dag nog. Hierdoor duurt het nooit lang alvorens jij jouw wapenlamp in huis hebt. Wij leveren overigens niet alleen binnen Nederland en België. Ook inwoners van andere landen kunnen probleemloos een wapenlamp kopen bij DailyGear. Twijfel je of een wapen geschikt is? Schroom dan niet om er eentje te bestellen. Als jouw wapenlamp niet bevalt, kun je deze binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Bestel jouw wapenlamp vandaag nog bij DailyGear en wij gaan direct voor je aan de slag!