Key-Bak professionele sleutelhouders en sleutelhangers

Toont alle 22 resultaten

Key-Bak is een merk dat zich richt op de productie van sleutelhouders en sleutelhangers. Ondanks dat je er misschien nog niet eerder van gehoord hebt, vliegen de producten van dit merk wereldwijd als warme broodjes over de toonbank. Dit komt vooral doordat je jouw sleutels met een sleutelhouder van dit merk makkelijk, snel en veilig op kunt bergen. Hierdoor is dit hulpmiddel geliefd binnen verschillende beroepsgroepen, waaronder politieagenten en bewakers.

Ben je het zat om telkens met een grote, zware sleutelbos rond te lopen? Dan kun je een Key-Bak kopen bij DailyGear. In ons assortiment kom je een groot aantal sleutelhouders en -hangers van dit merk tegen. Doordat wij een divers aanbod hebben, is er voor iedereen wel een geschikt exemplaar te vinden. Als jij jouw bestelling op werkdagen voor 14:00 uur plaatst, verwerken wij deze dezelfde dag nog. Woon je niet in Nederland? Geen probleem, want DailyGear bezorgt binnen heel Europa.

Zo begon het allemaal

Het verhaal van Key-Bak begint in 1948. W. R. Lummis richt in dat jaar namelijk de West Coast Chain Manufracturing Co. op, het bedrijf dat de sleutelhouders ontwikkelt. Hij werkte destijds op de Pacific Electric Railway in Los Angeles en zag meerdere collega’s gewond raken. Dit kwam doordat hun sleutelbossen regelmatig gegrepen werden bij het passeren van een trein. Hij ging op zoek naar een oplossing en kwam uiteindelijk met een sleutelhaspel op de proppen. Hierdoor bungelden de sleutels niet langer langs hun lichaam, maar werden ze veilig opgeborgen. Bovendien waren sleutels dankzij de uitvinding van Lummis altijd binnen handbereik.

De eerste exemplaren vonden gretig aftrek onder de collega’s van Lummis. De vraag groeide, waardoor hij de sleutelhouders ook begon te verkopen aan slotenmakers in de omgeving van Los Angeles. Mede door mond-tot-mondreclame bleef de verkoop groeien. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat Lummis zijn baan bij de spoorweg opgaf en zich volledig richtte op de productie van Key-Bak sleutelhouders. Dit gebeurde aanvankelijk vanuit Pasadena, maar West Coast Chain Manufracturing verhuisde in 1985 naar Ontario. Vandaag de dag worden de sleutelhouders hier nog steeds geproduceerd.

Door de jaren heen groeide het merk uit tot een begrip over de hele wereld. Vandaag de dag zijn er miljoenen sleutelhouders van dit merk in gebruik in talloze landen. Daarnaast wordt het hulpmiddel in meer dan twintig verschillende beroepen gebruikt. Hierdoor mag Key-Bak zich marktleider noemen op het gebied van sleutelhouders.

Sleutelhouder kopen? DailyGear heeft een groot en divers assortiment!

Key-Bak sleutelhouders worden over de hele wereld verkocht. Ook in Nederland zijn er veel mensen die gebruik maken van dit hulpmiddel. Zo worden ze gebruikt in verschillende beroepen, maar ook particulieren besluiten steeds vaker en Key-Bak te kopen. Ben je op zoek naar een handige oplossing om jouw sleutels makkelijk en veilig bij je te dragen? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres.

In het assortiment van DailyGear kom je diverse sleutelhouders tegen. Op het eerste oog lijkt het alsof de sleutelhangers in ons assortiment alleen in kleur en vorm verschillen. Toch zit er ook verschil in de binnenkant van de meeste Key-Bak sleutelhouders. Kijk bijvoorbeeld eens naar de lengte van d handgreep. Deze is namelijk niet altijd even lang. Daarnaast weegt de ene sleutelhanger meer dan die van de andere. Verdiep je daarom eerst goed in de verschillende Key-Baks voordat je de knoop doorhakt.

Tot slot moet je weten dat je niet iedere sleutelhouder op dezelfde manier aan jouw kleding bevestigt. Sommige sleutelhangers zijn voorzien van een clip, waarmee je hem makkelijk aan een riemlus hangt. Bij DailyGear kun je daarnaast een Key-Bak sleutelhouder met karabijnhaak kopen. Ook hiermee bevestig je de sleutelhanger makkelijk en snel aan jouw kleding.

Uitermate geschikt voor Everyday Carry (EDC)

De meeste mensen die een Key-Bak sleutelhanger bezitten, maken hier dagelijks gebruik van. Daarom leent dit hulpmiddel zich uitstekend voor Everyday Carry (EDC). Deze term doet niet bij iedereen een belletje rinkelen. Als een voorwerp als EDC bestempeld wordt, betekent dit in principe niets anders dan dat hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Voor een Key-Bak sleutelhanger gaat dit zeer zeker op. Dankzij dit hulpmiddel draag je jouw sleutels veilig bij je en bovendien heb je ze altijd binnen handbereik.

Wil je een sleutelhanger kopen voor Everyday Carry? Dan raden wij jou aan eerst goed te onderzoeken wat in jouw situatie de beste sleutelhouder is. Zoals we eerder in deze tekst al aanhaalden, is namelijk niet iedere sleutelhanger hetzelfde. Er zit onder andere verschil in de lengte van de handgreep en het gewicht van de Key-Bak. Maak je een verkeerde keuze? Dan is jouw sleutelhanger mogelijk minder goed geschikt voor EDC.

De grootste voordelen op een rijtje

Ben je gewend om jouw sleutels aan een grote, zware bos met je mee te dragen? Dan zie je mogelijk niet direct in waarom je een Key-Bak zou kopen. Toch brengt deze sleutelhouder de nodige voordelen met zich mee. Om jou te overtuigen een sleutelhanger van dit merk te kopen, zetten we hier de grootste voordelen op een rijtje.

 • 1 jaar garantie op jouw Key-Bak
  Bij aankoop van een Key-Bak geniet je standaard van één jaar garantie. Als jouw sleutelhanger binnen één jaar na aankoop sneuvelt en je het aankoopbewijs nog hebt, vervangt het bedrijf jouw sleutelhouder door een gelijkwaardig model. Deze garantie vervalt als je het product opent of er zelf aanpassingen aan doet;
 • Licht van gewicht
  Een tweede voordeel is het lichte gewicht van dit hulpmiddel. Doordat een sleutelhouder van Key-Bak vrijwel niets weegt zonder sleutels, merk je er weinig van als je hem aan jouw kleding bevestigt. Het gewicht verandert uiteraard als je er sleutels aan hangt, maar dan nog is deze sleutelhanger jou niet tot last;
 • Van goede kwaliteit
  Doordat een Key-Bak sleutelhouder licht van gewicht is, denk je mogelijk dat de kwaliteit te wensen overlaat. Toch is dit niet het geval. DailyGear verkoopt namelijk uitsluitend sleutelhouders van de beste kwaliteit. Hierdoor beleef je jarenlang plezier aan dit hulpmiddel en hoef je niet snel een nieuwe te kopen;
 • Groot draagvermogen
  Aan de sleutelhouders van Key-Bak kun je meerdere sleutels hangen. Ondanks dat de sleutelhanger niet veel weegt, heeft hij een relatief groot draagvermogen. Dit zorg ervoor dat het koord niet vanzelf afrolt als je er een groot aantal sleutels aan hangt. Ook voor mensen die een grote hoeveelheid sleutels met zich meedragen is een sleutelhanger van dit merk dus uitermate geschikt;
 • Makkelijk te bevestigen
  Een laatste reden om een sleutelhouder van dit merk te kopen, is omdat je dit hulpmiddel makkelijk en snel bevestigt. De sleutelhangers die DailyGear verkoopt, zijn namelijk voorzien van een clip of een karabijnhaak. Hierdoor bevestig je een Key-Bak gemakkelijk aan bijvoorbeeld jouw riemlus.

Waarom Key-Bak kopen bij DailyGear?

Wil je een Key-Bak kopen? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat namelijk uit een groot aantal sleutelhouders en sleutelhangers van dit merk. Hierdoor is er voor iedere beroepsgroep wel een geschikte sleutelhanger te vinden. Onze sleutelhouders zijn overigens ook uitermate geschikt voor particulier gebruik. Koop je jouw sleutelhanger bij ons? Dan verzeker jij je van een kwalitatief hulpmiddel. Een sleutelhouder van DailyGear werkt goed en gaat daarnaast lange tijd mee.

Je bestelt een Key-Bak sleutelhouder niet alleen bij DailyGear vanwege ons uitgebreide assortiment. Nee, want je geniet namelijk nog van een aantal andere voordelen als je bij ons koopt. Zo wordt jouw bestelling snel bezorgd. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaats worden, verwerken wij dezelfde dag nog. Je hoeft overigens niet in Nederland te wonen om bij ons te bestellen. Wij leveren onze sleutelhouders namelijk binnen heel Europa. Enthousiast? Wacht dan niet langer en koop jouw Key-Bak vandaag nog bij DailiyGear!