KeySmart sleutelhouders en accessoires kopen

Resultaat 1–24 van de 54 resultaten wordt getoond

KeySmart is een merk dat bekend is geworden door zijn sleutelhouders. Op het eerste gezicht lijkt een sleutelhouder van KeySmart op een Zwiters zakmes. Toch is er een belangrijk verschil, want de sleutelhouders zijn niet voorzien van messen, schroevendraaiers en andere tools. Je kunt er namelijk sleutels in opbergen. Ben jij altijd sleutels kwijt? Dan is dit echt iets voor jou. In het assortiment van DailyGear kom je verschillende KeySmart sleutelhouders tegen. Daarnaast verkopen wij nog andere handige tools van dit merk.

Bestel je KeySmart producten bij DailyGear? Dan profiteer je van een aantal voordelen. Zo verwerken wij bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur binnenkomen, dezelfde dag nog. Hierdoor duurt het vaak niet lang voordat jij jouw bestelling in huis hebt. Je mag jouw KeySmart tools daarnaast binnen 30 dagen retourneren. Woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan betaal je bovendien geen verzendkosten bij bestellingen van meer dan 70 euro. DailyGear levert overigens niet alleen in deze drie landen, maar in heel Europa.

Hoe is KeySmart ontstaan?

KeySmart is ontstaan vanuit het idee dat complexe problemen vaak eenvoudige oplossingen hebben. Michael Tunney raakte gefrustreerd door de omvang en het geluid van zijn sleutelbos. Vandaar dat hij zich afvroeg of een sleutelhanger de beste manier was om alle sleutels bij elkaar te houden. Hij vond van niet en ging op zoek naar een oplossingen. Maandenlang werkte Tunney aan ontwerpen en prototypes.

In 2013 startte Tunney uiteindelijk een crowdfunding op Kickstarter.com om het benodigde geld bij elkaar te krijgen voor de lancering van zijn compacte sleutelorganisator. Voor zijn nieuwe tool had hij de naam KeySmart bedacht. De crowdfunding leverde hem uiteindelijk meer dan 300.000 dollar op, waardoor hij zijn innovatieve product daadwerkelijk op de markt kon brengen.

Al snel bleek dat er veel vraag was naar de KeySmart sleutelorganisator van Tunney. In 2014 was zijn bedrijf al dusdanig gegroeid dat de kelder van zijn ouders huis te klein was geworden. Hierdoor verhuisde het bedrijf naar een kantoor met magazijn in Chicago. KeySmart bleef maar groeien. Niet alleen in de Verenigde Staten gingen de sleutelhouders als warme broodjes over de toonbank, maar ook in de rest van de wereld. Eind 2015 waren er al meer dan een miljoen verkocht. Door de jaren heen zijn er talloze nieuwe varianten van de sleutelorganisator op de markt gekomen. Mede hierdoor groeit het bedrijf nog steeds.

Verschillende soorten KeySmart tools

Ben je op zoek naar een hulpmiddel om jouw sleutels makkelijk en snel te organiseren? Grote kans dat je uiteindelijk bij een product van KeySmart uitkomt. DailyGear verkoopt een groot aantal KeySmart tools, waaronder de sleutelhouders waar het allemaal mee begon. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte sleutelorganisator te vinden.

In ons assortiment kom je bovendien uitbreidingssets tegen voor KeySmart sleutelhouders. Deze kun je gebruiken om jouw sleutelorganisator van KeySmart uit te breiden. Breid je jouw sleutelhouder tot het maximum uit? Dan is er plek voor liefst 100 sleutels. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw KeySmart sleutelhouder binnen de kortste keren te klein is voor de hoeveelheid sleutels die je hebt.

Bij DailyGear kun je overigens niet alleen maar sleutelhouders van KeySmart kopen. Wij verkopen namelijk ook nog andere handige tools van dit merk. Zo kun je bij ons ook KeySmart multitools kopen om aan jouw sleutelhanger te bevestigen. Een KeySmart multitool is bijvoorbeeld voorzien van een flessenopener, schroevendraaier(s) en moersleutel. Hierdoor is het ontzettend handig om deze aan jouw sleutelbos te hangen. Je kunt een KeySmart multitool ook aan een sleutelorganisator van dit merk bevestigen.

4 voordelen van KeySmart tools

Er zijn vandaag de dag verschillende merken die oplossingen voor grote, lawaaiige sleutelbossen hebben. Daarom vraag jij je misschien af waarom je juist voor een tool van KeySmart zou kiezen. Om jou hiervan te overtuigen, zetten we hieronder 4 voordelen van KeySmart tools op een rijtje. Dit helpt je vast en zeker te bepalen of een tool van dit merk een goede keuze is.

 1. Makkelijk met je mee te dragen
  Eén van de grootste voordelen van KeySmart is in onze ogen dat je de tools van dit merk makkelijk met je mee kunt dragen. Daarbij komt dat de tools stuk voor stuk compact zijn, waardoor ze slechts weinig ruimte innemen in je jas- of broekzak. Tot slot zijn KeySmart tools ook nog eens licht van gewicht.
 2. Gemaakt van hoogwaardige materialen
  Voor de productie van sleutelhouders en andere tools gebruikt KeySmart enkel de beste materialen. Het gevolg hiervan is dat je jarenlang plezier beleeft aan de tools van dit merk. Je hoeft dus niet snel op zoek naar een nieuwe sleutelhouder als je er eentje van KeySmart bestelt bij DailyGear.
 3. Innovatief ontwerp
  KeySmart is een innovatief bedrijf. Dit betekent niet alleen dat er regelmatig nieuwe tools op de markt komen, maar ook dat er constant gewerkt wordt aan het verbeteren van bestaande tools. Vandaar dat een KeySmart tool altijd van deze tijd is.
 4. Twee jaar garantie
  Omdat KeySmart achter de kwaliteit van hun producten staat, krijg je twee jaar garantie op nieuwe tools. Als jouw tool binnen deze periode kapotgaat en je er niets geks mee gedaan hebt, wordt deze gratis vervangen door KeySmart. Als je de schade zelf hebt veroorzaakt, gaat de garantie niet op.

KeySmart kopen bij DailyGear

Ben je op zoek naar een handige en slimme manier om jouw sleutels op te bergen? Dan is een sleutelorganisator van KeySmart echt iets voor jou. De sleutelhouders van dit merk hebben niet alleen een mooie, stoere uitstraling, maar ze zijn ook nog een makkelijk in gebruik. Met een simpele draaibeweging heb je namelijk direct iedere gewenste sleutel tot je beschikking. In het assortiment van DailyGear kom je verschillende soorten sleutelhouders tegen. Daarnaast vind je bij ons nog allerlei andere handige tools van dit merk.

Bij DailyGear kun je online tools van KeySmart bestellen. Hierdoor hoef je de deur niet uit als je een sleutelorganisator of multitool wilt kopen. Dit is niet het enige voordeel, want wij verwerken jouw bestelling ook snel. Als je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Bestel je voor meer dan 70 euro en woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan versturen wij jouw bestelling bovendien geheel kosteloos. Ook als je niet in één van de genoemde landen woont, kun je bij ons bestellen. DailyGear levert namelijk in heel Europa.