Olight zaklampen & accessoires

Olight zaklampen zijn ongekend populair. Niet alleen in Nederland vliegen deze zaklampen als warme broodjes over de toonbank, maar ook in de rest van de wereld. Dit komt voornamelijk doordat Olight bewezen heeft dat zij uitsluitend zaklampen van hoogwaardige kwaliteit produceren. Zo wordt de behuizing van de zaklampen bijvoorbeeld gemaakt van aluminium. De behuizing van sommige Olight lampen wordt zelfs gemaakt van titanium of koper. Om de kwaliteit te benadrukken, geeft het bedrijf vijf jaar garantie op alle zaklampen die verkocht worden.

Wil je een Olight zaklamp kopen? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres. Als je op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling plaatst, verwerken wij deze dezelfde dag nog. Hierdoor wordt jouw zaklamp altijd snel bezorgd. Wij bezorgen onze zaklampen overigens niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel ons assortiment.

toon de blokken hulp

Merk

Kleur

 • Toon meer

Prijs

Filter

toon de blokken hulp

Merk

Kleur

 • Toon meer

Prijs

Resultaat 1–18 van de 200 resultaten wordt getoond

Olight X9R Marauder Rechargeable Blue Limited Edition-OL X9R-BL
Olight X9R Marauder Rechargeable-OL X9R
Olight

Olight X9R Marauder Rechargeable

520,66

Direct leverbaar

Olight H67 Super Hoofdlamp Limited Edition-OL H67
Olight Marauder 2 Rechargeable Antiek Brons Limited Edition-OL MARAUDER-2-BR
Olight Marauder 2 Rechargeable Desert Camouflage Limited-OL MARAUDER-2-CAM
Olight Marauder 2 Rechargeable Orange Limited Edition-OL MARAUDER-2-OR
Olight Marauder 2 Rechargeable OD Green Limited Edition-OL MARAUDER-2-OD
Olight Marauder 2 Rechargeable-OL MARAUDER-2
Olight

Olight Marauder 2 Rechargeable

316,53

Direct leverbaar

Olight Odin Turbo Rifle Light Desert Tan Limited Edition-OL ODIN TURBO-TAN
Olight Javelot Turbo Kit-OL JAVELOT TURBO KIT
Olight

Olight Javelot Turbo Kit

259,50

Direct leverbaar

Olight Odin Turbo Rifle Light-OL ODIN TURBO
Olight

Olight Odin Turbo Rifle Light

255,37

Direct leverbaar

Olight Javelot Pro Kit-OL JAVELOT PRO KIT
Olight

Olight Javelot Pro Kit

239,67

Direct leverbaar

Olight Bicycle Light 3500-OL RN3500
Olight

Olight Bicycle Light 3500

228,10

Direct leverbaar

Olight Javelot Turbo-OL JAVELOT TURBO
Olight

Olight Javelot Turbo

220,66

Direct leverbaar

Olight Javelot Pro Tan Limited Edition-OL JAVELOT PRO TAN
Olight Warrior X Turbo Hunting Kit-OL WARRIOR-X-TURBO-KIT
Olight

Olight Warrior X Turbo Hunting Kit

183,47

Direct leverbaar

Olight Odin-OL ODIN
Olight

Olight Odin

159,50

Direct leverbaar

Olight Baldr IR-OL PL-IR
Olight

Olight Baldr IR

151,24

Direct leverbaar

Hoe is de Olight zaklamp ontstaan?

Het bedrijf Olight zag in 2006 het levenslicht. Datzelfde jaar ging de eerste zaklamp in de verkoop. In de loop der jaren zouden er nog vele Olight zaklampen volgen. Sinds de oprichting heeft het bedrijf overigens niet stilgezeten, maar zijn er grote stappen gezet. Dit heeft ertoe geleid dat Olight vandaag de dag is uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd bekend staat. De hoogwaardige kwaliteit van de zaklampen en talloze innovaties hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze ontwikkeling.

In vergelijking met de eerste zaklamp die Olight op de markt bracht, zijn er grote stappen gezet. Zo hebben de nieuwste zaklampen bijvoorbeeld een (aanzienlijk) langere brandduur dan de eerste Olight zaklampen. Daarbij komt dat het bedrijf er alles aan doet om het formaat van de lamp zo klein mogelijk te houden. Hier houdt het niet bij op, want tegenwoordig zijn nagenoeg alle zaklampen van Olight oplaadbaar. Het merendeel van de lampen is zelfs al draadloos oplaadbaar via de magnetische onderkant.

Groot en divers assortiment Olight zaklampen

Heb je reeds een snelle blik geworpen op het assortiment Olight zaklampen van DailyGear? Dan is het je ongetwijfeld opgevallen dat wij flink wat zaklampen van Olight verkopen. Logisch, want hierboven haalden we al aan dat het bedrijf de laatste jaren niet stilgezeten heeft. Zo zijn er telkens nieuwe zaklampen ontwikkeld, waardoor ons assortiment ook alsmaar groter en groter is geworden.

DailyGear verkoopt onder meer een groot aantal ver- en breedstralers van Olight. Het grote voordeel van deze lampen is dat ze verschillende lichtstanden hebben. Hierdoor stel je zelf de lichtintensiteit in van deze Olight zaklamp. Dergelijke lampen zijn bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in het bos. Veel mensen gebruiken Olight zaklampen daarnaast op de camping. In ons assortiment kom je overigens ook diverse Olight hoofdlampen tegen. Zo’n lamp bevestig je op jouw hoofd, waardoor je beide handen vrij hebt.

In het assortiment Olight zaklampen van DailyGear kom je niet alleen maar zak- en hoofdlampen tegen. Wij verkopen namelijk ook diverse Olight wapenlampen. Deze lampen monteer je binnen een handomdraai op jouw wapen. Met zo’n lamp heb je altijd twee handen vrij om het wapen te bedienen. Hierdoor kun je makkelijk en snel anticiperen op verschillende (dreigende) situaties.

Zoek je nog een goede lamp voor op jouw fiets? Kies dan voor één van onze Olight fietslampen. In vergelijking met een standaard fietslamp ligt de prijs van Olight fietslampen mogelijk een stuk hoger. Dit is niet voor niets, want er komt aanzienlijk meer licht af van een Olight fietslamp. Met zo’n lamp op jouw fiets hoef jij niet langer bang te zijn dat je niet goed opvalt in het donker.

Verschil in lumen

De Olight zaklampen van DailyGear verschillen niet alleen in kleur en afmetingen van elkaar. Nee, want niet iedere lamp heeft bijvoorbeeld hetzelfde aantal lumen. Met deze eenheid drukken we de lichtintensiteit van een Olight zaklamp uit. Hoe hoger het aantal lumen, des te groter de afstand waarover een lamp kan schijnen. Veel Olight zaklampen beschikken over verschillende standen, zodat je zelf de lichtsterkte bepaalt. Kies je voor een hoge lichtsterkte? Dan kun je over een grote afstand zien in het donker. Besef je wel dat de accu van de zaklamp minder lang meegaat naarmate je de lamp instelt op een hogere lichtsterkte.

Wil je een zaklamp van Olight kopen? Dan vraag jij je mogelijk af wat het juiste aantal lumen is. Dit is op voorhand niet te zeggen, want dit hangt af van het doel van de zaklamp. 1000 lumen is bijvoorbeeld veel te veel om iets van dichtbij te verlichten. Zo’n lamp kan jou zelfs verblinden. Als je een lamp voor de jacht zoekt, kan een zaklamp met 1000 lumen wel handig zijn. Wil je jouw hond uitlaten in het donker en zoek je hier een geschikte Olight zaklamp voor? Dan volstaat een lamp van 500 lumen. Twijfel je? Kijk dan naar Olight zaklampen waarvan je zelf de lichtsterkte in kunt stellen. Zo’n lamp kun je namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken.

Waarom kies je voor een zaklamp van Olight?

Er zijn vandaag de dag talloze bedrijven die zaklampen vervaardingen. Als je puur naar de prijs kijkt, zijn Olight zaklampen mogelijk een stuk duurder dan zaklampen van andere merken. Vind je dit een nadeel? Dan zie jij misschien niet in waarom je een zaklamp van Olight zou kopen. Toch weegt dit nadeel niet op tegen de vele voordelen van een Olight zaklamp. Om jou te overtuigen, zetten we hieronder de grootste voordelen van zaklampen van Olight op een rijtje.

 1. Hoogwaardige kwaliteit
  Koop je een Olight zaklamp? Dan krijg je hier absoluut geen spijt van. De zaklampen van dit merk worden namelijk geproduceerd met de allerhoogste kwaliteit die er is. Zo heeft het gros van de Olight zaklampen bijvoorbeeld een aluminium behuizing. Olight wil weleens een uitzondering maken door de behuizing uit titanium of koper te vervaardigen.
 2. Duurzaam
  Een tweede voordeel van Olight zaklampen is dat ze duurzaam zijn. Dit komt vooral doordat de lampen gemaakt worden van kwalitatief hoogwaardige en sterke materialen. Hierdoor kunnen zaklampen van Olight tegen een stootje. Als je een Olight zaklamp koopt, hoef je niet bang te zijn dat je binnen de kortste keren weer op zoek moet naar een nieuwe zaklamp.
 3. Lange brandduur
  De brandduur is voor veel mensen een belangrijke factor in de zoektocht naar een nieuwe zaklamp. Kies je voor een lamp van Olight? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Olight heeft zijn lampen de laatste jaren namelijk alleen maar verbeterd, waardoor je verzekerd bent van een lange brandduur. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het feit dat je binnen de kortste keren met een lege zaklamp zit.
 4. Oplaadbaar
  Veel zaklampen werken nog op batterijen. Als deze leeg zijn, moet je ze vervangen. De meest Olight zaklampen zijn tegenwoordig voorzien van een oplaadbare accu. Dit geldt niet alleen voor de mini-zaklamp voor aan jouw sleutelbos, maar ook voor de krachtige Olight hoofdlampen. Doordat veel zaklampen van Olight tegenwoordig voorzien worden van een magnetische onderkant, kun je zelfs draadloos opladen. Geen gedoe meer met snoertjes dus en bovendien hoef je nooit meer nieuwe batterijen te kopen.
 5. Verschillende lichtsterktes
  In tegenstelling tot veel andere zaklampen beschikken Olight zaklampen over verschillende lichtsterktes. Doordat je deze handmatig instelt, bepaal je zelf hoeveel licht jouw zaklamp afgeeft. Grote voordeel hiervan is dat er voor iedere bezigheid wel een geschikte lichtsterkte te vinden is. Besef je wel dat de accu van jouw zaklamp sneller leeg is naarmate je een grotere lichtsterkte gebruikt.
 6. Bestand tegen (spat)water
  Een zesde voordeel van Olight zaklampen is dat ze bestand zijn tegen (spat)water. Voor zaklampen van andere merken gaat dit meestal niet op. Sommige zaklampen van Olight zijn volledig waterproof, terwijl anderen tot een bepaalde mate waterbestendig zijn. Kies je voor een zaklamp van Olight? Dan hoef je niet bang te zijn dat jouw zaklamp het begeeft als hij in aanraking komt met water.
 7. Innovatief
  Innovatie is één van de belangrijkste pijlers binnen Olight. Het bedrijf streeft er namelijk naar om zijn zaklampen telkens verder te innoveren. Dit komt de eindproducten alleen maar ten goede. Koop je één van de nieuwste Olight zaklampen? Dan mag je ervan uitgaan dat de meest moderne technieken en de laatste snufjes zijn gebruikt tijdens de productie. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een innovatieve zaklamp, maar ook van een kwalitatieve.
 8. Garantie
  Last but not least de garantie. Dit is misschien wel het grootste voordeel van een Olight zaklamp. Omdat Olight ervan overtuigd is dat zij uitsluitend zaklampen van hoogwaardige kwaliteit verkoopt, geeft het bedrijf 5 jaar garantie op iedere zaklamp die verkocht wordt. Dit geldt overigens niet voor Olight hoofdlampen. Deze lampen zijn namelijk niet gemaakt van aluminium, waardoor ze iets kwetsbaarder zijn. Desondanks geeft Olight op deze lampen alsnog 2 jaar garantie. Op batterijen en accu’s van Olight geeft het bedrijf in ieder geval één jaar garantie.

Olight Zaklampen kopen bij DailyGear

Ben je overtuigd en wil je Olight zaklampen kopen? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres. Zoals je waarschijnlijk al wel gezien hebt, bieden wij een groot aantal Olight lampen aan. In ons assortiment kom je onder meer een groot aantal zaklampen van Olight tegen, maar hier houdt het niet bij op. Je kunt bij ons namelijk ook hoofdlampen, fietsverlichting en wapenlampen van Olight kopen.

Het ruime assortiment is niet de enige reden om Olight zaklampen bij ons te bestellen. Bij DailyGear geniet je namelijk van een groot aantal voordelen. Bestel je jouw Olight zaklamp op werkdagen voor 16.00 uur? Dan verwerken wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Hierdoor duurt het nooit lang alvorens jij jouw Olight lamp in huis hebt. Wij leveren overigens niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

Wacht daarom niet langer, maar bestel Olight zaklampen vandaag nog bij DailyGear. Heb je jouw bestelling reeds geplaatst? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Voordat we overgaan tot verzending, pakken we jouw (zak)lamp zorgvuldig in, zodat de kans op schade tijdens het transport minimaal is. Hierdoor geniet je binnen de kortste keren van onze kwalitatieve Olight zaklampen.