Een duurzaam outdoormes kopen bij DailyGear

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan breng je ongetwijfeld veel tijd door in de natuur. In dat geval raden wij jou aan een outdoormes te kopen. Zo’n mes is namelijk speciaal ontworpen voor gebruik in de natuur. Helaas denken veel mensen dat zij zich met een zakmes ook wel redden. Dat kan inderdaad, maar met een outdoormes is het een stuk makkelijker om bepaalde handelingen te verrichten. Wil je een outdoormes kopen? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk een groot aantal outdoormessen tegen.

Bestel je jouw outdoormes bij DailyGear? Dan zorgen wij ervoor dat je deze binnen de kortste keren in huis hebt. Messen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld worden, nemen wij dezelfde dag nog mee in het verwerkingsproces. Bovendien geniet je bij DailyGear van een uitgebreide levering. Bij ons kun je namelijk niet alleen een outdoormes kopen als je in Nederland woont. Wij leveren onze messen namelijk in heel Europa.

toon de blokken hulp

Merk

 • Toon meer

Kleur

 • Toon meer

Prijs

Filter

toon de blokken hulp

Merk

 • Toon meer

Kleur

 • Toon meer

Prijs

Resultaat 1–18 van de 37 resultaten wordt getoond

Spyderco Wilson Southfork Green CPM S90V PE-SP FB30GP
Spyderco Lum Tanto Black VG-10 PE-SP FB03GBKGRP
Spyderco

Spyderco Lum Tanto Black VG-10 PE

332,23

Direct leverbaar

Spyderco Lum Tanto Brown VG-10 PE-SP FB03BRGP
Spyderco

Spyderco Lum Tanto Brown VG-10 PE

314,88

Direct leverbaar

SOG Kiku FXD 4" CPM S35VN-SOG KU-2022
SOG Knives

SOG Kiku FXD 4″ CPM S35VN

270,25

Binnenkort verwacht

Spyderco Sustain Black CPM 20CV PE-SP FB39GP
Spyderco

Spyderco Sustain Black CPM 20CV PE

248,76

Direct leverbaar

Buck General Pro-BUCK 120GRS1
Buck Knives

Buck General Pro

217,36

Direct leverbaar

SOG Pillar Box-SOG UF1001-BX
SOG Knives

SOG Pillar Box

207,44

Binnenkort verwacht

Buck Special Pro Green Canvas Micarta-BUCK 119GRS1
Buck Knives

Buck Special Pro Green Canvas Micarta

207,44

Direct leverbaar

Spyderco Serrata Black 440C PE-SP FB32GP
Spyderco

Spyderco Serrata Black 440C PE

200,83

Direct leverbaar

SOG Kiku FXD 4" VG-10-SOG KU-2021
SOG Knives

SOG Kiku FXD 4″ VG-10

200,-

Direct leverbaar

SOG Zoom Carbon Fiber S30V-SOG ZM1018
SOG Knives

SOG Zoom Carbon Fiber S30V

196,69

Direct leverbaar

Spyderco Enuff Leaf Black VG-10 PE-SP FB31PBK
Spyderco

Spyderco Enuff Leaf Black VG-10 PE

151,24

Direct leverbaar

Benchmade Puukko-BE 200
Benchmade

Benchmade Puukko

147,11

Binnenkort verwacht

Spyderco Moran Drop-Point Black / Black VG-10 PE-SP FB02PBB
SOG Zoom Aluminum TiNi Clampack-SOG ZM1012-CP
SOG Knives

SOG Zoom Aluminum TiNi Clampack

138,02

Binnenkort verwacht

Spyderco Moran Drop-Point Black VG-10 PE-SP FB02
Spyderco

Spyderco Moran Drop-Point Black VG-10 PE

132,23

Direct leverbaar

Spyderco Moran Trail-Point Black VG-10 PE-SP FB01
Spyderco

Spyderco Moran Trail-Point Black VG-10 PE

132,23

Direct leverbaar

Buck Compadre Camp Knife Cerakote-BUCK 104BRS1
Buck Knives

Buck Compadre Camp Knife Cerakote

118,18

Binnenkort verwacht

Wat kun je met een outdoormes?

De meeste mensen besluiten niet van het ene op het andere moment om een outdoormes te kopen. Je wilt immers wel eerst weten wat je met zo’n mes kunt. Doordat outdoormessen veelal gebruikt worden in de natuur, moet je er in verschillende situaties op kunnen vertrouwen. Als je een kwalitatief outdoormes koopt, hoef je hier niet bang voor te zijn. Zo’n mes kun je namelijk voor van alles en nog wat gebruiken.

Omdat het hier om een mes gaat, kun je er onder meer mee snijden. Toch biedt en outdoormes jou meer mogelijkheden. Je kunt namelijk ook hakken, zagen, peuteren en wrikken met zo’n mes. Hier houdt het niet bij op, want outdoormessen zijn daarnaast te gebruiken voor het bereiden van eten. Zo kun je er verschillende etenswaren mee snijden, maar bijvoorbeeld ook vis mee fileren. Kortom: een outdoormes is van alle markten thuis.

Outdoormes kopen? Let op deze aandachtspunten!

DailyGear heeft een groot en uitgebreid assortiment outdoormessen. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikt outdoormes te vinden. Toch vinden veel mensen het lastig om een keuze te maken. Weet je ook niet welk outdoormes je moet kopen? Wij bieden je graag de helpende hand. Daarom zetten we hier een aantal aandachtspunten op een rijtje die van pas komen bij een outdoormes kopen.

 1. Lemmet
  In tegenstelling tot een zakmes kun je met een outdoormes niet alleen maar snijden. Nee, want met zo’n mes kun je bijvoorbeeld ook hakken en zagen. Daarom is het belangrijk goed naar het lemmet te kijken bij een outdoormes kopen. Let vooral op de staalsoort waarvan het lemmet gemaakt is. Bij de productie van de outdoormessen die wij verkopen, zijn verschillende soorten staal gebruikt, zoals AUS-8, CMP-S90V, CPM 3V en CPM 20CV;
 2. Handgreep
  Bij een outdoormes kopen focussen veel mensen zich op het lemmet. Logisch, want dit deel van het mes moet van goede kwaliteit zijn. Toch moet je ook niet vergeten om naar de handgreep te kijken. Het is namelijk ook belangrijk dat je het outdoormes fatsoenlijk en prettig vast kunt houden. Kijk daarom eveneens naar de handgreep bij een outdoormes kopen. Voor de productie van handgrepen worden verschillende materialen gebruikt. Bij DailyGear kom je onder meer handgrepen tegen van G-10, Santoprene, aluminium en kunststof;
 3. Merk
  Er zijn vandaag de dag talloze bedrijven die messen produceren. Helaas produceert niet ieder bedrijf outdoormessen van goede kwaliteit. Kijk daarom ook goed naar het merk van het mes. Wil je een kwalitatief outdoormes kopen? Kies dan voor messen van Syderco, SOG, Buck of Bechmade. Bij DailyGear kun je uitsluitend outdoormessen van vooraanstaande merken kopen;
 4. Vast of inklapbaar?
  DailyGear verkoopt zowel vaste als inklapbare outdoormessen. Om te bepalen wat het beste mes is, moet je voor jezelf bepalen waar je het mes voor wilt gebruiken. Wil je hem met je meedragen? Dan geniet een inklapbaar outdoormes de voorkeur. Je kunt het lemmet in dat geval opbergen in de handgreep, waardoor het mes makkelijk is op te bergen. Omdat je vaste messen niet in kunt klappen, zijn deze lastiger met je mee te dragen. Ze passen bijvoorbeeld niet in jouw broekzak. Je kunt ze wel achter een riem of aan de bovenkant in jouw broek steken;
 5. Onderhoud
  Gebruik je jouw outdoormes intensief? Dan moet je deze regelmatig slijpen. In dat geval raden wij je aan om ook naar het onderhoud kijken. Niet ieder mes is namelijk even onderhoudsvriendelijk. Zo kun je sommige outdoormessen bijvoorbeeld lastig zelf slijpen. Je kunt jouw mes in dat geval door een professional laten slijpen, maar dat weer brengt kosten met zich mee.

Outdoormessen voor dagelijks gebruik (EDC)

Wie denkt dat een outdoormes alleen maar geschikt is voor in de natuur, heeft het mis. Ook in het dagelijks leven kun je deze messen namelijk prima gebruiken. Vandaar ook dat outdoormessen geschikt zijn voor Everyday Carry (EDC). Deze term wordt aan messen gehangen die vrijwel dagelijks gebruikt kunnen worden. Zo kun je een outdoormes bijvoorbeeld ook gebruiken om iets open te maken, zoals een verpakking. Daarnaast komt zo’n mes bijvoorbeeld ook van pas tijdens het tuinieren.

Niet alle outdoormessen die DailyGear verkoopt zijn overigens geschikt voor Everyday Carry. Het gaat in dit geval om de vaste messen. Doordat deze messen niet inklapbaar zijn, is het lastiger om ze met je mee te dragen. Gelukkig kun je bij ons ook een inklapbaar outdoormes kopen. Doordat je zo’n mes in kunt klappen, neemt hij niet veel ruimte in beslag. Hierdoor kun je het mes bijvoorbeeld in jouw broekzak opbergen. Onze outdoormessen zijn bovendien licht van stuk, waardoor je nauwelijks in de gaten hebt dat hij in jouw zak zit.

Wat kost een outdoormes?

Bij DailyGear kun je een goedkoop outdoormes kopen. In ons assortiment kom je namelijk een aantal outdoormessen van een paar tientjes tegen. Daarnaast kun je bij ons ook een outdoormes kopen van een paar honderd euro. Hierdoor is er voor ieder budget wel een geschikt outdoormes te vinden. Nu ben je mogelijk benieuwd waarom het verschil in prijs zo groot is. Dit komt vooral door het materiaal waarvan het mes gemaakt is. Het ene materiaal is immers duurder dan het andere materiaal en dat heeft zo zijn gevolgen voor de prijs van outdoormessen.

Wil je niet te veel geld neertellen voor een outdoormes? Dan kun je bij ons een goedkoop outdoormes kopen. Bedenk je wel dat goedkope outdoormessen vaak van mindere kwaliteit zijn dan de duurdere exemplaren. Toch betekent dit niet dat je onze goedkope outdoormessen links moet laten liggen. Nee, want ook deze messen zijn van goede kwaliteit. DailyGear verkoopt namelijk uitsluitend outdoormessen van vooraanstaande merken. Als jij jouw mes bij ons koopt, weet je dus zeker dat je een kwalitatief outdoormes in huis haalt.

Waarom jouw outdoormes kopen bij DailyGear?

Bij DailyGear kun je outdoormessen kopen in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil je bij ons geen geschikt outdoormes vinden. Heb je er eentje gevonden? Wacht dan vooral niet te lang met bestellen. Op werkdagen verwerken wij jouw bestelling namelijk dezelfde dag nog als deze voor 16.00 uur geplaatst wordt. Hierdoor duurt het nooit lang alvorens jij jouw mes in huis hebt. Je hoeft overigens niet in Nederland te wonen om een outdoormes te kopen bij DailyGear. Wij leveren onze messen namelijk binnen heel Europa.

Heb je een outdoormes gevonden, maar twijfel je of deze geschikt is voor jou? Bestel deze dan gewoon. Bij DailyGear heb je namelijk 30 dagen bedenktijd. Als het mes niet aan jouw verwachtingen voldoet, kun je deze retourneren. Dit kan overigens zonder opgaaf van reden. Aarzel dus niet en bestel jouw outdoormes vandaag nog bij DailyGear!