Spyderco messen

Spyderco messen zijn geliefd onder survivallaars en kampeerders. Dit komt voornamelijk door het lichte gewicht van deze messen. Daarbij komt dat de messen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bij de productie worden namelijk enkel de beste materialen gebruikt. Hierdoor kun je jarenlang vooruit als je een dergelijk mes koopt. Spyderco messen zijn overigens ook geliefd onder verzamelaars. Dit komt vooral door hun fraaie uitstraling. Kortom: reden genoeg om een mes van Spyderco te kopen!

Ben je op zoek naar een Spyderco mes? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk een groot aantal producten aan van dit merk. Een Spyderco mes bestellen bij DailyGear brengt daarnaast nog andere voordelen met zich mee. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst worden, verwerken wij namelijk dezelfde dag nog. Daarbij komt dat DailyGear in heel Europa levert.

toon de blokken hulp

Merk

Kleur

 • Toon meer

Prijs

Filter

toon de blokken hulp

Merk

Kleur

 • Toon meer

Prijs

Resultaat 1–18 van de 370 resultaten wordt getoond

Spyderco Paysan Titanium CPM S90V PE-SP C238TIP
Spyderco

Spyderco Paysan Titanium CPM S90V PE

641,32

Binnenkort verwacht

Spyderco Darn Dao Black CPM 154 PE-SP FB41GP
Spyderco

Spyderco Darn Dao Black CPM 154 PE

520,66

Direct leverbaar

Spyderco Chaparral Stepped Titanium CTS XHP PE-SP C152STIP
Spyderco Drunken Carbon Fiber CPM S90V PE-SP C235CFTIP
Spyderco

Spyderco Drunken Carbon Fiber CPM S90V PE

504,96

Direct leverbaar

Spyderco Zoomer Black CPM 20CV PE-SP FB42GP
Spyderco

Spyderco Zoomer Black CPM 20CV PE

480,99

Direct leverbaar

Spyderco Respect Black CPM 154 PE-SP FB44GP
Spyderco

Spyderco Respect Black CPM 154 PE

448,76

Direct leverbaar

Spyderco Rubicon Carbon Fiber CPM S30V PE-SP C187CFP
Spyderco

Spyderco Rubicon Carbon Fiber CPM S30V PE

438,02

Direct leverbaar

Spyderco Tighe Stick Titanium CPM S90V PE-SP C198TIP
Spyderco

Spyderco Tighe Stick Titanium CPM S90V PE

419,83

Direct leverbaar

Spyderco Lionspy Black Elmax PE-SP C157GTIP
Spyderco

Spyderco Lionspy Black Elmax PE

414,88

Direct leverbaar

Spyderco Proficient Black CPMS90V PE-SP FB36CFP
Spyderco

Spyderco Proficient Black CPMS90V PE

392,56

Direct leverbaar

Spyderco Warriorhawk Grey D2 PE-SP H03
Spyderco

Spyderco Warriorhawk Grey D2 PE

385,12

Direct leverbaar

Spyderco Subvert Orange CPM-S30V PE-SP C239GPOR
Spyderco

Spyderco Subvert Orange CPM-S30V PE

376,86

Direct leverbaar

Spyderco Wilson Southfork Green CPM S90V PE-SP FB30GP
Spyderco Brad Southhard-SP C156GPBN
Spyderco

Spyderco Brad Southhard

376,03

Direct leverbaar

Spyderco Lil Lionspy Black Elmax PE-SP C181GTIP
Spyderco

Spyderco Lil Lionspy Black Elmax PE

367,77

Direct leverbaar

Spyderco Native 5 Fluted Titanium CPM S35VN PE-SP C41TIFP5
Spyderco Viele Phoenix Red VG-10 PE-SP C114GPRD
Spyderco

Spyderco Viele Phoenix Red VG-10 PE

361,16

Direct leverbaar

Spyderco Military Titanium CPM S30V PE-SP C36TIP
Spyderco

Spyderco Military Titanium CPM S30V PE

350,41

Direct leverbaar

Een stukje historie van Spyderco

Voor het ontstaan van Spyderco messen moeten we terug naar 1976, toen het bedrijf werd opgericht door de Amerikanen Sal en Gall Glesser. Twee jaar na de oprichting vestigde Spyderco zich in de plaats Golden in de Amerikaanse staat Colorado. Het bedrijf concentreerde zich aanvankelijk alleen op de verkoop van de Tri-Angle Sharpmaker. Deze messenslijper verkochten zij op markten en beurzen door het hele land.

Naarmate de jaren vorderden werd de focus van Spyderco langzaam maar zeker steeds breder. Zo introduceerde het bedrijf in 1981 hun eerste zakmes, de C01 Worker. In dit mes zat een rond gat, waardoor de gebruiker slechts één hand nodig had om hem te openen. Ook was het zakmes voorzien van een clip, waardoor je hem makkelijk aan de bovenkant van jouw broekzak kon bevestigen. Als men het mes wilde gebruiken voor agressieve snijprestaties, kon er bovendien gekozen worden voor een lemmet met gekartelde rand. Dit bleek een schot in de roos, want deze Spyderco messen vlogen als warme broodjes over de toonbank.

Vanwege het succes van het eerste Spyderco zakmes werden er in de loop der jaren nog veel meer messen geproduceerd. Doordat meer en meer mensen in aanraking kwamen met Spyderco messen, groeide het merk uit tot één van de leiders in de messenwereld. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds een grote speler in deze branche.

Groot en divers assortiment Spyderco messen

Bij DailyGear kom je een groot aantal messen van Spyderco tegen. Heb je reeds een blik geworpen op ons assortiment? Dan is het je ongetwijfeld al opgevallen dat geen enkel Spyderco mes hetzelfde is. Dit maakt Spyderco messen kopen er niet makkelijker op. Uiteraard wil je voorkomen dat je het verkeerde mes koopt. Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen om het beste Spyderco mes te vinden.

De messen van Spyderco die je in ons assortiment aantreft, verschillen op een groot aantal punten van elkaar. Allereerst zijn de messen van dit merk verkrijgbaar in een grote diversiteit aan kleuren. De kleur van het lemmet is bij het merendeel van de messen hetzelfde, maar dat geldt niet voor de kleur van de handgreep. Je kunt voor een mes met een zwarte, grijze of bruine greep kiezen, maar DailyGear verkoopt ook Spyderco messen met een kleurrijke greep. Het grote voordeel van een mes met een kleurrijke greep is dat deze minder agressief overkomt.

De messen van Spyderco verschillen niet alleen in kleur van elkaar, maar ook in vorm en afmetingen. Voor wat betreft de vorm zijn er duidelijke verschillen te zien. Zo is de bovenkant van het lemmet van het ene mes recht, terwijl deze bij een ander Spyderco mes juist een ronde vorm heeft. Daarnaast is ook de vorm van de handgreep van Spyderco messen iedere keer weer anders.

Spyderco en Everyday Carry (EDC)

Bij DailyGear kom je een groot aantal compacte messen van Spyderco tegen. Dit maakt dat de messen van dit merk uitermate geschikt zijn voor Everyday Carry (EDC). Wat dit betekent? Dat je ze in alledaagse situaties kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld Spyderco messen kopen als je veelvuldig kampeert. Je kunt een Spyderco mes namelijk gebruiken om jouw eten mee te bereiden. Ook op kantoor heb je baat bij zo’n mes. Waarom? Omdat je er jouw post mee kunt openen. Daarnaast biedt een EDC mes van Spyderco uitkomst in geval van nood.

Zoek je een Spyderco mes voor Everyday Carry? Dan kom je waarschijnlijk bij de opvouwbare messen van dit merk uit. Deze messen brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Doordat je het mes op kunt vouwen, berg je het lemmet op in de greep. Dit zorgt voor een compact mes dat je makkelijk met je meedraagt. Doordat het lemmet in de greep verdwijnt, kun je het mes bovendien veilig met je meedragen. Omdat veel Spyderco messen een rond gat in het lemmet hebben, kun je ze bovendien met één hand openen. Dit maakt dat messen van Spyderco uitermate geschikt zijn voor EDC.

Redenen om Spyderco te kopen

Spyderco is niet het enige merk dat een groot aantal messen verkoopt. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je juist voor messen van Spyderco kiest. Als je voor de messen van dit merk kiest, geniet je van een groot aantal voordelen. Om jou te overtuigen, zetten we hier een aantal redenen op een rijtje om Spyderco messen te kopen.

 • Kwalitatief en duurzaam mes
  Als je een mes van Spyderco koopt, weet je zeker dat je een kwalitatief mes in huis haalt. De messen van dit merk zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit. Bij de productie worden immers alleen de beste materialen gebruikt. Dit maakt Spyderco messen eveneens duurzaam. Grote voordeel hiervan is dat je jarenlang plezier hebt aan de messen van dit merk;
 • Makkelijk in gebruik
  In vergelijking met messen van andere merken zijn Spyderco messen gemakkelijk in gebruik. Zo zijn de messen van dit merk voorzien van een cilp, waardoor je ze makkelijk aan de zak van jouw broek kunt bevestigen. Daarnaast zit er een rond gat in het lemmet, zodat je slechts één hand nodig hebt om het mes te openen. Hierdoor zijn de messen van Spyderco uitermate geschikt voor Everyday Carry (EDC);
 • Levenslange garantie
  Koop je een Spyderco mes bij DailyGear? Dan ben je verzekerd van levenslange garantie op dit product. Wij zijn namelijk een erkende verkoper van Spyderco messen. Wanneer er iets mankeert aan jouw mes, kun je deze opsturen naar Spyderco. De garantie geldt overigens alleen voor defecten met betrekking tot het materiaal en ontwerp. Onjuiste behandeling van of wijziging aan het mes vallen buiten de levenslange garantie.

Spyderco messen kopen bij DailyGear

Wil je een Spyderco mes kopen? Dan ben je bij DailyGear aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk een groot aantal messen van dit merk aan. Wij verkopen niet alleen opvouwbare messen, maar ook vaste messen. Daarnaast kom je in ons assortiment Spyderco messen in verschillende afmetingen tegen. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikt Spyderco mes te vinden.

Uiteraard bestel je een mes van Spyderco niet alleen bij DailyGear vanwege ons grote assortiment. Gelukkig bieden wij jou nog een aantal voordelen als je een bestelling bij ons plaatst. Zo worden bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaats worden, dezelfde dag nog verwerkt. DailyGear verpakt jouw bestelling bovendien zorgvuldig, zodat een mes veilig en in goede staat bij jou arriveert. Bovendien leveren wij in heel Europa. Kortom: reden genoeg om jouw Spyderco mes vandaag nog te bestellen bij DailyGear!